#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » El 4de8 torna a ser sitgetà

El 4de8 torna a ser sitgetà

4de8 de la Jove de Sitges
4de8 de la Jove de Sitges

La Jove descarrega amb absoluta autoritat el carro gros en un Cap de la Vila que vibra amb la seva colla

El somni s’ha fet realitat i el 4de8 torna a ser nostre. El vam descarregar dissabte amb plena autoritat en un Cap de la Vila absolutament entregat, que va vibrar amb la seva colla com en les millors ocasions.

És el setè 4de8 del nostre historial (cinc dels quals descarregats), des que ara fa deu anys féssim el primer. I és un 4de8 que fa justícia a la bona feina realitzada aquests mesos a l’assaig, en què, setmana rere setmana, hem fet petites passes que ens han dut finalment a fer-nos amb el control i el domini del gran castell.

El que es va viure dissabte al Cap de la Vila va ser màgic. La plaça plena, una immensa pinya de camises de color vi i el suport absolut d’una afició, la sitgetana, que s’estima la seva colla i l’acompanya en els grans moments. Perquè per a Sitges fer un 4de8 és un repte immens i de valor incalculable, que el poble sap valorar i agrair.

L’actuació de dissabte és la tercera millor de la colla i ja forma part de l’espai més privilegiat de la nostra vitrina. Ara, el repte més gran és que això tingui continuïtat i que el 4de8 no sigui un castell esporàdic en la temporada, sinó que pugui exhibir-se amb continuïtat en algunes de les grans diades. Què us semblaria si el repetíssim per Festa Major a la plaça de l’Ajuntament?

Dissabte, a més del 4de8 vam fer també el cinquè 5de7 de l’any i el tercer 7de7, confirmant el que ja és el millor primer tram de temporada de la nostra història. Si seguim així i mantenim el rigor i la constància a assaig, la del 2016 està cridada a ser la millor campanya de la Jove, però, sobretot, la que ens obre la porta a una nova dimensió. Preparats?

I amb la dolça ressaca del 4de8 inciem dues setmanes de vacances, tant d’assaigs com d’actuacions. Hi tornarem dimarts dia 16, amb la vista posada en la Festa Major. Abans, però, encara tindrem una altra actuació:  divendres 19, al vespre, a Gràcia.

Aquell mateix divendres començaran els actes de les Barraques de Sitges, on la Jove torna a implicar-se en l’organització. Els assaigs de Festa Major seran dimarts 16, dijous 18 i dilluns 22. Les tres actuacions de Festa Major seran les dues tradicionals del 23 (18h, Cap de la Vila) i del 24 a la Sortida d’Ofici (13h, plaça de l’Ajuntament), a més de la de les colles convidades (Minyons de Terrassa i Castellers de Sabadell), que serà dissabte 27 (18.30h, plaça de l’Ajuntament).

DIADA SANT JORDI 2016