#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » El 4de7 amb l’agulla més matiner

El 4de7 amb l’agulla més matiner

La Jove alçant el 4 de 7 amb l'agulla a Gràcia
La Jove alçant el 4 de 7 amb l’agulla a Gràcia

Diumenge passat, en l’actuació celebrada a Gràcia, la Jove va plantar el 4de7 amb l’agulla més matiner del seu historial, que va acompanyar del 4de7 i el 3de7 carregat. Mai abans de Sant Jordi, la colla havia fet un castell superior al 3de7. Enguany s’ha superat aquest llistó per partida doble: amb el 3de7 alçat en la primera actuació de l’any, el passat 22 de març, i aquest darrer diumenge a Gràcia.

El 4de7 amb l’agulla va arribar en segona ronda, després de plantar un compacte 4de7 amb estrenes. El 4 amb l’agulla es va deformar i es va treballar de manera forçada des del moment que es va carregar l’estructura del 4, però es va poder completar sense perillar. Tot i l’èxit, l’exhibició de Gràcia va deixar un gust agredolç, ja que el 3de7 alçat en tercera ronda –després d’un intent desmuntat– va caure tot just carregat. Tot i que el castell no perillava, just en el moment que l’enxaneta travessava, l’estructura es va trencar de manera incomprensible. Dos pilars de 4 van tancar l’actuació, en la qual la colla va compartir plaça amb els Castellers de la Vila de Gràcia (4de8, 7de8, 3de8) i els Castellers de Sant Cugat (tde7, id4de8, 4de8, 5de7).

En les dues primers actuacions de la temporada, la colla ha plantat cinc castells de 7, tot i que només carregat. La propera cita serà diumenge 26 al Cap de la Vila, amb motiu de la diada castellera de Sant Jordi, que organitza l’Ajuntament. La Jove compartirà plaça en un cartell de luxe, amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Sants.

DIADA SANT JORDI 2016