#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Noticies » Dotze colles renuncien al Concurs

Dotze colles renuncien al Concurs

La nova fórmula del Concurs de Castells, dividit en tres sessions, no ha acabat de seduir el món casteller. Si més no, entre les colles de 7 que havien d’actuar dissabte 28 de setembre a Torredembarra, on la llista ha corregut fins al número 53 de l’índex classificatori: els Castellers de les Roquetes.

La invitació a participar al Concurs ha estat rebutjada per dotze colles, fins el moment. D’aquestes, només una –l’habitual dels Minyons de Terrassa– correspon a Tarragona. Tota la resta, són colles classificades a partir del lloc 30è del Rànquing Estrella i els pertocava assistir a Torredembarra.

Aquesta renuncia ha suposat que vuit colles debutaran al Concurs de Castells en la 25a edició del certamen, que tindrà lloc els dies 28 de setembre a Torredembarra i 4 i 5 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. En concret, les colles debutants són: Castellers d’Esparreguera, Salats de Súria, Castellers de Berga, Colla Jove Xiquets de Vilafranca , Vailets de l’Empordà, Colla de Castellers de Caldes de Montbui, Colla Castellers Nyerros de la Plana i Castellers de les Roquetes. (noticia sencera)

DIADA SANT JORDI 2016