#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Dos castells de 7 per a començar

Dos castells de 7 per a començar

3d7 a la Platja de Sant Sebastià el passat 15 de març
3d7 a la Platja de Sant Sebastià el passat 15 de març

L’inici de temporada va anar rodat. La diada que la Jove va celebrar diumenge passat a la platja de Sant Sebastià va suposar el millor inici de campanya realitzat mai, en haver aconseguit dos castells de 7 d’una primera tacada. La colla va descarregar el 4de7 i el 3de7, a més del 5de6 i dos pilars de 4. Els Castellers de les Roquetes van realitzar tres construccions de 6, mentre que els Castellers de Viladecans en van fer dues i un pilar de 4 en tercera ronda.

El resultat de l’actuació confirma les bones proves que l’equip tècnic que encapçala Marc Yll està realitzant als assaigs, on ha aconseguit avançar feina respecte anys enrere. Fins ara, la Jove només havia fet el mes de març el 4de7: havia estat en les tres darreres temporades. Portar a plaça el 3de7 suposa fer un nou pas endavant.

A més d’ampliar els registres, els castells que els de color vi van portar a plaça van mostrar també bones sensacions de cara a quotes superiors. El 4de7, per exemple, va ser amb lleuger; és a dir amb futurs quarts i quints als pisos de terç i quart, respectivament.

La propera actuació dels de color vi és diumenge 12 d’abril a Gràcia (Barcelona), on tenen la intenció de fer tres castells de 7. Dues setmanes després actuaran a la diada de Sant Jordi, al Cap de la Vila, en la qual el 5de7 figura com un dels objectius.

Paral·lelament, la colla ha activat un complet programa d’activitats paral·leles per a la primavera, amb una calçotada, tast de vins, festa i jocs infantils.

DIADA SANT JORDI 2016