#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Noticies » Del pilar de 6 al de 8 en un any

Del pilar de 6 al de 8 en un any

Els Castellers de Sants van assolir diumenge el pilar de 8 amb folre i manilles a la primera i ho han fet en un temps rècord. És l’única colla que l’ha sumat al primer intent de les sis que l’han fet, dues més l’han provat sense encert. Es tracta d’una fita rellevant sobretot si es té en compte que el primer pilar de 6 descarregat (d’aquesta etapa i alineació) és del juny de l’any passat. Els borinots s’han fet grans amb els castells de 9, amb les manilles i amb el gran domini del pilar.

Pau Camprovín, cap de colla i segon del pilar, ha explicat el curt, però intens procés des que van assolir el primer espadat de mèrit (el juny del 2013 a Reus) fins a coronar el més gran, aquest diumenge a Terrassa.

Local, xarxa i assaig de pilar
Els de Sants van estrenar l’any passat local d’assaig i van poder muntar l’estructura de la xarxa que tenien des de feia dos anys, “però com que assajàvem al carrer no vam poder disposar mai d’ella i la teníem guardada en un magatzem”. Amb la xarxa es van decidir a tornar a engegar els assaigs específics de pilar per afrontar el repte de recuperar-lo. (noticia sencera)

DIADA SANT JORDI 2016