#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » De cara a Tarragona

De cara a Tarragona

3 de 7 de la Colla Jove de Castellers de Sitges
3 de 7 de la Colla Jove de Castellers de Sitges

Diumenge passat, la Colla Jove de Castellers de Sitges va  presentar una actuació amb castells de 7 a Viladecans on va descarregar el 3 de 7 i el 4 de 7, i va carregar el 4 de 7 amb l’agulla. Va obrir la diada un 4 de 7 amb debuts a pinya, tronc i canalla. En segona ronda la Jove va plantejar un 4 de 7 amb agulla, un castell que enguany ja havia portat a plaça cinc vegades. El castell va perdre les mides de bon començament, però la feina dels membres de la colla (tant de pinya com de tronc) i una canalla molt valenta van salvar el castell fins a carregar-lo. El pilar de cinc va cedir just quan els segons es deixaven anar. Per tancar la diada, la Jove va descarregar un 3 de 7 molt ben resolt.

De la seva banda, les altres colles participants també van aconseguir uns bons registres: els Castellers d’Esparraguera van descarregar el 5 de 7 i el 3 i el 4 de 7 amb l’agulla, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca va completar el 3 de 7, el 5 de 6 i la torre de 6 i la colla local, els Castellers de Viladecans, van descarregar el 3 de 6 amb l’agulla, el 3 de 6 i es van encallar amb dos intents desmuntats del 5 de 6.

La Jove de Sitges encara les properes setmanes amb intensos assaigs de cara a les festes de Santa Tecla i al Concurs de Tarragona. Sota el lema “SITGES VIU EL CONCURS“, la Jove obre les portes del Palau del Rei Moro per convidar tothom a participar als assaigs i poder portar grans castells a la cita bianual de Tarragona on la colla sitgetana actuarà des del 28è lloc d’un rànking casteller integrat per més de 80 colles.

DIADA SANT JORDI 2016