#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Noticies » Comunicat Oficial

Comunicat Oficial

Degut als actes violents i repressius viscuts ahir dia 1 d’octubre arreu dels pobles del territori català, la Colla Jove de Castellers de Sitges ens adherim demà dia 3 d’octubre a l’aturada general convocada.

La colla sempre ha defensat la democràcia i el dret a decidir junt amb els drets d’opinió i d’expressió i ha condemnat reiteradament diversos successos que malauradament s’han viscut a Catalunya. Ahir vam ser víctimes d’una repressió antidemocràtica i violenta per part de l’estat espanyol.

Condemnem l’actuació dels cossos policials de l’estat espanyol. Un estat que es vol dir democràtic ha de garantir la llibertat d’expressió i la seguretat dels ciutadans, en cap cas es pot respondre al manifest pacífic de les persones amb actes violents com els viscuts ahir.

Per altra banda, agraïm i valorem la feina dels cossos dels Mossos d’Escuadra, dels Bombers de Catalunya i els equips d’emergències per haver estat a l’alçada dels fets i haver defensat els drets i llibertats de tots els que ahir vam sortir al carrer a defensar les urnes.

En representació del nostre posicionament, demà ens adherim a l’aturada general i traslladem l’assaig de dimarts a dijous.

Colla Jove de Castellers de Sitges

DIADA SANT JORDI 2016