#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Comença el tram final amb les màximes aspiracions

Comença el tram final amb les màximes aspiracions

Comencem les vuit setmanes de la recta final. Les vuit setmanes més fortes i potents de la temporada. Les vuit setmanes en què ens ho juguem tot. Les vuit setmanes en què ningú no pot cedir… ni faltar. D’aquí a la Diada de la Colla, entrem en un procés in crescendo, on les actuacions són importants i els assaigs són imprescindibles. Són setze assaigs en què ho decidirem tot.

La Tècnica ha anunciat la seva intenció d’arribar a la Diada de la Colla amb el 4de8. Això implica una resposta activa i clara per part de la colla, tant la gent del tronc com la del peu, per poder treballar com cal i toca aquesta estructura. Per aquest motiu, els setze assaigs (dimarts i divendres) fins a final de temporada resulten fonamentals.

El bon resultat de la Festa Major (un 5de7, un 7de7, un 4de7 amb l’agulla, dos 4de7 i un 3de7) i l’evolució dels assaigs faciliten aquesta cursa per a tornar a plantar a Sitges el castell que més estimem: el carro gros.Foto1 (2)

Per altra banda, la brillant exhibició de Festa Major del passat dissabte ha ampliat encara més la categoria de Sitges com a plaça castellera. Per primer cop en una Festa Major –i per segon cop en la història de Sitges–, dues colles van fer castells de 9 en una mateixa diada. Tant Minyons de Terrassa com Xiquets de Tarragona van oferir a la plaça de l’Ajuntament un extraordinari espectacle, on, a més dels dos 3de9f, van deixar construccions de gran nivell com la torre de 8 amb folre i el pilar de 7 amb folre de totes dues colles, el 5de8 dels malves i el 4de8 amb l’agulla dels matalassers.

Amb el 3de9f dels Xiquets ja hi ha quatre colles que han fet castells de 9 a Sitges. Els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants són els altres tres.

DIADA SANT JORDI 2016