#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Arriba la primera actuació

Arriba la primera actuació

4d7 a la Diada d'Inici de Temporada 2014
4d7 a la Diada d’Inici de Temporada 2014

Ja fa dos mesos que la Jove va començar la seva activitat castellera amb l’Escola de Castells dels dissabtes a les 17 h. El 10 de gener, encara amb el gust dels torrons a la boca, la canalla es va aplegar al gimnàs de l’institut Joan Ramon Benaprès, per donar inici a la temporada 2015. Només 20 dies més tard, el divendres 30 de gener, van començar els assajos generals, també al Benaprès. Tot i el fred d’aquelles dates, la calor corria per les venes de tothom en ficar-se a la pinya i pujar a les primeres proves.

Han passat gairebé dos mesos, ja ens hem traslladat al Palau i, per fi, ja tenim aquí la primera actuació de la temporada. Serà el diumenge 22 a les 13 h a a la Platja Sant Sebastià, davant de l’hotel San Sebatián Playa.

Enguany, la diada coincideix amb el Rally de Cotxes d’Època. El recorregut del Rally passarà pel lloc de l’actuació mitja hora abans que aquesta comenci. Per tant, segurament hi haurà una major afluència de públic de la que es habitual en aquesta diada.

Per encetar la temporada, ens acompanyaran els Castellers de Viladecans i els Castellers de Les Roquetes.

L’objectiu de la tècnica es dur a plaça dos castells de 7. Les proves dels darrers assajos fan pensar que aquest serà un gran inici de temporada, preludi d’una temporada que es preveu fantàstica.

DIADA SANT JORDI 2016