#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Actuació Aniversari dels Xicots de Vilafranca 15-09-2018

Actuació Aniversari dels Xicots de Vilafranca 15-09-2018

En una tarda amb risc de pluja, la Jove s’apropava a Vilafranca del Penedès per celebrar el 36è aniversari dels Xicots de Vilafranca, juntament amb els Marrecs de Salt. I la colla portava preparat un regal pels vilafranquins: la torre de 7.

Abans però, la Jove va obrir la seva ronda de castells amb un plàcid 3de7. I sobretot, va haver d’esperar molt abans de poder portar la torre a la segona ronda, degut a una caiguda en el 3de8 dels gironins. La marxa de l’ambulància ha provocat una espera de prop d’una hora entre el castell dels Marrecs i la torre sitgetana.

vfp_3d7 vfp_td7

L’assaig previ, al pati del Palau del Rei Moro, s’havia completat amb èxit per segona vegada enguany. Per tant, no era una sorpresa a les files sitgetanes. La colla s’ha atrevit amb la torre de 7, només descarregada dues vegades el 2012. Després d’un primer peu desmuntat anecdòtic, l’estructura s’ha enfilat sense dubtes i les sensacions, comparades amb la carregada de juliol, eren bones. Tan bones, que la Jove tornava a descarregar la torre de 7, aquest cop a Vilafranca, i sense ser sota cobert!

L’eufòria d’aconseguir el castell límit menys descarregat per la colla no podia truncar la construcció següent, el 4de7. En aquest cas, els castellers conscients que no es podia fallar, van posar tot al seu favor per tal de descarregar-lo.

vfp_4d7 vfp_pd5 vfp_2pd4

El pilar de 5 i 2 pilars de 4 posteriors van servir per cloure l’actuació a la capital del Gran Penedès. Ara ja tots els preparatius se centren en el mes i mig de temporada que resta, principalment Santa Tecla, el Concurs de Tarragona i la Diada de la Colla.

DIADA SANT JORDI 2016