#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » ACTUACIÓ A CASTELLDEFELS

ACTUACIÓ A CASTELLDEFELS

Aquest divendres 15, la Colla Jove de Castellers de Sitges va participar a la diada de Festa Major de Castelldefels junt amb la colla local, els Castellers de Les Roquetes i la Colla Jove de Xiquets de Vilafranca.

L’actuació havia de ser a la Plaça de l’Església, però la pluja intermitent va fer que tothom es desplacés fins el pavelló de Can Roca, al costat del local del Castellers de Castelldefels.

Després d’una petita espera a que arribessin les ambulàncies, va començar las diada amb un pilar de 4 simultani de les quatre colles. A continuació, els Grocs van iniciar la primera ronda seguits de la Jove de Sitges, la Jove de Vilafranca i Les Roquetes.

Pilars d'inici
Pilars d’inici

Els de color vi van fer un primer intent de 5d6 que la canalla va fer tirar enrere. Però a la repetició, el sitgetans van demostrar que això no va ser més que una anècdota. Van resoldre un 5d6 amb molta solvència seguit d’un 4d7 per acabar amb un 4d6 amb agulla que no va suposar cap problema. Es van acomiadar amb dos pd4.

Excepte els vilafranquins, la resta de colles tambè van tenir diversos intents desmuntats. El resultat final va ser:

Casteller de Castelldefels:  3d7 2d6 2id4d7 vd5

4d7 a Castelldefels
4d7 a Castelldefels

Colla Jove de Castellers de Sitges:  id5d6 5d6 4d7 4d6p 2pd4

Colla Jove Xiquets de Vilafranca:  3d7 4d7 5d6n pd5

Castellers de Les Roquetes:  5d6 4d6n id3d6 3d6 pd4

En acabar la diada, els Castellers de Castelldefels van convidar a les colles a un entrepà. Però ja eren quarts de deu i la Jove de Sitges va agafar els entrepans i s’els va menjar de camí a l’estació.

La guinda a la diada la va posar Renfe amb una averia que va fer esperar als castellers prop d’una hora a que arribés el tren.

Els membres de la Jove van arribar a Sitges cansats, però amb la ment posada ja a l’assaig d’aquesta tarda per preparar la Festa Major de Sitges.

DIADA SANT JORDI 2016