#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » A Ribes, a màxima intensitat

A Ribes, a màxima intensitat

RibesBLa cita és demà dissabte, a les 19.30h, a la plaça Macer de Ribes. L’actuació de la Festa Major de Ribes ens torna a convocar. És una de le sgrans jornades del nostre calendari i volem ser-hi amb la màxima intensitat possible. La Tècnica enllestirà els castells que durem a plaça aquesta nit, durant l’assaig, que celebrarem entre les 21 i les 23 h al Palau, però, de ben segur que hi haurà construccions de la gamma mitjana de 7 i la confirmació de la recuperació iniciada en les setmanes anteriors.
La Jove celebra 20 anys que participa en l’actuació castellera del programa oficial de la Festa Major de Ribes. El 1995, la colla ja va actuar a la plaça Marcer per Festa Major, en aquest cas en un acte organitzat pels Xulius. L’any següent, l’actuació ja va entrar al programa oficial.
Compartirem actuació amb els amics dels Castellers de les Roquetes –els nostres fillols–, els Xicots de Vilafranca i els Minyons de l’Arboç. L’exhibició començarà puntual a les 19.30h, amb la intenció de fer un sistema de rondes ràpid, que la faci àgil i agradable.
I com a prèvia a l’actuació, aquesta nit torna a haver-hi activitat al Palau. La colla ha organitzat un concert de jazz i música afroamericana amb Nebleza Trio. El recital serà al Palau, just acabat l’assaig i permetrà amenitzar el que es preveu un bon assaig per a preparar les proves de l’actuació de demà.

DIADA SANT JORDI 2016