#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » A punt per la Diada

A punt per la Diada

Tardor a Ribes 2014
4 de 7 a Sant Pere de Ribes

La Colla Jove de Castellers de Sitges va signar el cap de setmana passat dues actuacions calcades descarregant el 3, el 4 i el 5 de 7 a Ribes i a l’Arboç. Aquests bon resultats —i el fet que el 5 de 7 ha estat descarregat en les quatre darreres actuacions consecutives— donen confiança a la Jove per encarar l’última actuació de la temporada. La cita és el dissabte 25, a les 12’30h, al Cap de la Vila, amb la presència dels Castellers de Sants i els Castellers de Vilafranca, dues colles de gamma extra que prometen —com a mínim— castells de nou pisos.

La diada de dissabte a Ribes va ser compartida amb els Castellers de les Roquetes —que van descarregar el 3 de 6 amb l’agulla, el 4 de 6 i el 5 de 6— i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, que va descarregar la clàssica de 7 (3 i 4 de 7 i torre de 6). L’endemà diumenge, la Jove es va desplaçar a l’Arboç on va compartir la Diada dedicada a Ramon Rovira amb els Xicots de Vilafranca (que van descarregar el 4 de 8, el 3 de 8 i el 5 de 7) i la colla local, els Minyons de l’Arboç, que van descarregar el 3 de 7 i el 4 de 7, i van carregar el 4 de 7 amb l’agulla.

L_Arboç 2014
3 de 7 a L’Arboç

Malgrat els 40 castells de 7 descarregats per la Jove al llarg de la temporada, la colla sitgetana no ha pogut assolir cap castell superior al 7 de 7, i confia poder assolir en la seva Diada alguna sorpresa que podria venir en forma de castell aixecat. L’estructura del Carro Gros segueix creixent a cada assaig amb una evolució positiva i tampoc és descartable que el poguem veure dissabte. Per preparar la Diada de la Colla, la Jove convida tots els amics castellers a participar a l’assaig que es farà el divendres 24 a les 20’30h al Palau del Rei Moro amb la presència dels Xicots de Vilafranca.

Al vespre, a les 21:30, la Jove celebrarà el sopar de final de temporada al Casino Prado amb posterior festa al Janios Bar i al New Ricky’s.

DIADA SANT JORDI 2016