#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » 30 DIES D’INFART

30 DIES D’INFART

9 de 8 dels Minyons de Terrassa a la Plaça de l'Ajuntament de Sitges
9 de 8 dels Minyons de Terrassa a la Plaça de l’Ajuntament de Sitges

El passat 31 d’agost, la Jove de Sitges va viure una diada de Festa Major inoblidable. La colla va fer la seva millor actuació de la temporada amb el 5 de 7, el 7 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i vano de 5 (els mateixos registres de l’actuació de Ribes). Per la seva banda, els Minyons de Terrassa ens van regalar un 9 de 8, castell amb el que Sitges ha entrat al selecte club de poblacions amb més d’una plaça de gamma extra. Fins ara, només Terrassa, Barcelona, Vilafranca i Tarragona tenien aquest privilegi. Pots llegir més detalls a www.jovedesitges.cat/sitges-ja-te-dues-places-extraordinaries/

Però ara tenim 30 dies d’intensa activitat castellera:
Diumenge 7 de setembre: A les 12:30 h, actuació a la Plaça de la Vila de Viladecans. Sortirem en autocar a les 10:45 h de la Rotonda de Ribes i a les 11 h de Can Robert a Sitges. A la Diada Castellera de Festa Major de Viladecans ens acompanyaran els Castellers de Viladecans, els Castellers d’Esparraguera i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca. Si vas pel teu compte, hauràs d’estar a plaça a les 12:00 h per tal de poder preparar les construccions amb temps.
 
En aquest mapa trobaràs la ubicació de la Plaça de la Vila de Viladecans: https://goo.gl/maps/VNMPP
 
Hi ha una zona d’aparcament molt propera, és el pàrquing de la companyia d’autobusos MOHN SL, a la Carretera de la Vila, que es troba just a l’altra banda de la Plaça de la Vila: https://goo.gl/maps/zsyKO

Desprès de l’actuació, els Castellers de Viladecans ens convidaran a un petit refrigeri, que es durà a terme als Jardins de l’Ajuntament, com agraïment a la nostra participació a la diada de Festa Major.
Dijous 11 de setembre: A les 11 h, a la Plaça de l’Ajuntament, pilar de 4 dins dels actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya.
Dimarts 23 de setembre: A les 13 h, a la Plaça de l’Ajuntament, exhibició castellera per la Sortida d’Ofici de Santa Tecla.
Dimarts 23 de setembre: A les 18.30 h, a les escales de la Punta, pujada i baixada del pilar caminant.
Dissabte 27 de setembre: A les 18:30 h, al Cap de la Vila, Diada de Santa Tecla amb els Xicots de Vilafranca i els Minyons de l’Arboç.
DISSABTE 4 D’OCTUBRE: A la tarda, a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona, CONCURS DE CASTELLS. Ja donarem més detalls, però pots anar seguin la pista a “SITGES VIU EL CONCURS“.
Com sempre, pots consultar l’agenda de la colla a www.jovedesitges.cat/agenda

SEMPRE JOVE!!

SITGES VIU EL CONCURS!!

DIADA SANT JORDI 2016