#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » 1er Assaig de la Temporada 2021

1er Assaig de la Temporada 2021

pa1 pa2 pa3

Divendres 13 de març havia de ser la data que la Jove de Sitges havia de començar els assaigs al Palau del Rei Moro, en la temporada 2020, després d’algunes setmanes a l’Institut Joan Ramon Benaprès. Però no va ser així, no cal afegir el motiu, que ben sabut és.

El passat divendres 21 de maig, la colla en grup reduït de 20 persones, va tornar a trepitjar i fer proves al Palau, després d’haver-ho fet per darrer cop el 30 d’octubre de 2019. Pràcticament 19 mesos sense castells a un pati que com a molt havia estat sense pràctica castellera durant 4 o 5 mesos, per l’aturada hivernal.

pa4 pa5 pa6

Sempre amb totes les mesures recomanades des de la CCCC, la Jove va assajar durant una sola hora i amb proves de curta durada, per tal d’acostumar novament a aguantar pes les esquenes castelleres. Les proves van consistir en troncs bàsicament a la zona de la xarxa i a les barres, fent com a molt alçar una de les construccions de segons fins a quints. De moment, les pinyes tal i com eren conegudes abans de la pandèmia, hauran d’esperar un temps.
L’endemà dissabte 22 de maig, un nou grup, aquesta vegada comptant amb la canalla, van procedir a realitzar un nou assaig, aquí sí amb poms de dalt inclosos. Però igualment mantenint les restriccions aconsellades per als castells actualment. Val a dir, que la canalla ja porta setmanes veient-se i fent activitats plegats!

Durant les properes setmanes, la colla obrirà algun altre nou grup de 20 persones per a que tothom que vulgui pugui reincorporar-se a l’activitat castellera, sempre sabent que no tenim encara data de tornada a fer castells com al 2019.

pa7 pa8 pa9
DIADA SANT JORDI 2016